Jesper Nygård valgt til styrelsesråd i EFC

Direktør i Realdania Jesper Nygård tager hul på en ny periode i styrelsesrådet for den pan-europæiske fondsforening, European Foundation Centre (EFC). Dermed er to danske filantropiske organisationer repræsenteret i EFCs ledelse.

På årets generalforsamling i Warszawa blev Jesper Nygård valgt til styrelsesrådet for European Foundation Centre (foto: Niels Hougaard)
På årets generalforsamling blev Jesper Nygård valgt til styrelsesrådet for European Foundation Centre (foto: Niels Hougaard)

Efter et års pause genindtræder Jesper Nygård i det øverste ledelsesorgan i European Foundation Centre. Han blev på årets generalforsamling i EFC den 1. juni i Warszawa valgt til styrelsesrådet i EFC, som i øjeblikket består af 27 medlemmer fra europæiske fonde og 3 amerikanske fonde.

Jesper Nygård har tidligere repræsenteret Realdania i styrelsesrådet, men trådte sidste år tilbage som følge af vedtægtsbestemmelserne, der fastsætter en maksimal periode på 6 år.

Med Realdanias genindtræden er der nu to danske repræsentanter i EFCs ledelse. Også direktør i Velux Fonden, Ane Hendriksen sidder i styrelsesrådet.

Se medlemmerne af styrelsesrådet her.