Pernille Blach Hansen i bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

Bestyrelsen i Aage V. Jensen Naturfond har udpeget tidligere MF for Socialdemokratiet, Pernille Blach Hansen som nyt bestyrelsesmedlem.

Pernille Blach Hansen (foto: Peter Ravnsborg)
Pernille Blach Hansen (foto: Peter Ravnsborg)

Pernille Blach Hansen har pr. 1. juni afløst forhenværende industriminister Nils Wilhjelm i bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond. Det skriver fonden i en pressemeddelelse.

 
”Vi er meget glade for, at Pernille Blach Hansen har sagt ja til bestyrelsesarbejdet. Hun har i hele sin karriere vist stor interesse for naturen og miljøet. Hun har ikke kun betydelig politisk erfaring, men også en meget vigtig praktisk erfaring på naturområdet. Vi ser derfor frem til at kunne trække på disse kompetencer,” siger bestyrelsesformand Leif Skov.

Pernille Blach Hansen var medlem af Folketinget for socialdemokratiet fra 1998 og var miljø­politisk ordfører fra år 2000 til 2006, hvor hun trådte ud af politik og blev ansat som direktør for Miljø og Teknik i Randers Kommune, og siden i ledende stillinger i Grundfos.

Hun er i dag Senior Director i LEGO Group.

”Jeg glæder mig meget til arbejdet i bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond. Jeg har igen­nem hele mit liv haft en særlig interesse for vores miljø, klima og natur, og jeg ser derfor meget frem til at være med til at give alle i Danmark mulighed for at opleve en rig natur – i dag og i fremtiden,” udtaler Pernille Blach Hansen i pressemeddelelsen.