Sponsorer

Egmont Fonden
Elsass Fonden
Nordea Fonden

“Vi støtter Danmarks Fonde, fordi vi gerne vil bidrage til større transparens og åbenhed om fondes arbejde og indflydelse på samfunds­udviklingen.”

Henriette Christiansen
direktør i Egmont Fonden

“Vi vil gerne medvirke til at udbrede kendskabet til de mange erhvervs- og alment velgørende fonde i Danmark. Derfor støtter vi Danmarks Fonde.”

Peter Lindegaard
adm. direktør i Elsass Fonden

“Danmarks Fonde bidrager til at skabe mere gennem­sigtighed om fondes arbejde og bidrag til samfundet. Derfor sponserer vi Danmarks Fonde.”

Henrik Lehmann Andersen
direktør i Nordea-fonden

Realdania

“Vi vil gerne være med til at skabe åbenhed og at udbrede viden om det almennyttige arbejde, der foregår i de filantropiske fonde og fore­ning­er. Derfor støtter vi Danmarks Fonde.”

Jesper Nygård
adm. direktør i Realdania

Partnerskaber

Alliance Magazine

Alliance Magazine skriver om filantropi og sociale investeringer i hele verden. Alliancemagazine.org bringer et udvalg af Danmarks Fondes artikler med internationalt perspektiv videre til læsere overalt i verden. Danmarks Fondes abonnenter kan få 20% rabat på Alliance Magazine.

Danmarks Fonde er et uafhængigt net­medie, der skriver om og for den uddelende fonds­branche.

Fondene på denne side har tegnet et spon­sor­­­abonnement på 25.000 kr., som gør det muligt for os at give fri adgang til vores hjemme­side og nyhedsbrev i etablerings­perioden.

Skriv til os på moos@danmarksfonde.dk, hvis du vil høre mere om vores sponsor­abonne­menter eller partnerskaber.