Hedorfs Fond får ny direktør

Klaus Topholm tiltræder 1. februar stillingen som direktør i Hedorfs Fond.

Klaus Topholm, direktør i Hedorfs Fond
Klaus Topholm, direktør i Hedorfs Fond

Klaus Topholm afløser direktør Anne Guinot, der har administreret Hedorfs Fond siden 1986. Fondens formål er at støtte studerende, som vil til udlandet for at uddanne sig inden for transport og handel samt at yde støtte til specifikke projekter inden for transportområdet.

”Jeg har gennem en lang årrække arbejdet i – og med – transportområdet og i den forbindelse også gennemført flere projekter, som har fået støtte af Hedorfs Fond,” siger Klaus Topholm i en pressemeddelelse.

“Dette har gjort, at jeg ud over at have fulgt Fonden gennem en årrække også kender til den forskel fondens støtte og anerkendelse gør for mennesker og udvikling.”

Klaus Topholm har en baggrund som underdirektør i Dansk Erhverv med fokus på transportområdet samt underdirektør hos Danske Speditører. Desuden har han igennem hele sin karriere arbejdet med uddannelse og kompetenceudvikling hos såvel DTU, Mannaz samt som selvstændig konsulent.

Dermed får Hedorfs Fond en særdeles kompetent direktør, påpeger fondens bestyrelsesformand, Lars Frederiksen.

“Klaus bibringer viden om transportområdet samt kompetencer inden for undervisning og uddannelse og vil som sådan kunne være med til at styrke Fondens daglige arbejde,” siger han.