Leo Fondet får ny forsknings- og bevillingsdirektør

Den 1. oktober tiltræder Ida Brams en nyoprettet stilling som forsknings- og bevillingsdirektør i Leo Fondet.

Ida Brams, forsknings- og bevillingsdirektør i Leo Fondet
Ida Brams, forsknings- og bevillingsdirektør i Leo Fondet

Leo Fondet fortsætter med at udvide medarbejderstaben og ansætter pr. 1. oktober Ida Brams i stillingen som forsknings- og bevillingsdirektør.

Hun bliver ansvarlig for videreudviklingen af fondens uddelingsstrategi og skal stå i spidsen for det betydelige løft i uddelingsniveauet, som fonden står overfor i de kommende år, skriver Leo Fondet i en pressemeddelelse.

Ida Brams har mere end 14 års erfaring som forsker og Project Manager i Leo Pharmas R&D-afdeling og som Head of Business Support and Alliance Management, Head of Patient Strategy and Programme Office og senest som Executive Assistant for LEO Pharmas administrerende direktør, Gitte P. Aabo.

”At få Ida Brams med ombord som forsknings- og bevillingsdirektør er en vigtig udvidelse af det team, vi er ved at opbygge. Ida tilfører værdifuld videnskabelig erfaring, som hun har tilegnet sig gennem en lang række af ansættelser i Leo Pharma, samt en væsentlig viden om selskabets kultur og historie,” siger administrerende direktør i Leo Fondet, Jesper Mailind.