Implement Consulting Group opbygger filantropi-team

Konsulenthuset Implement Consulting Group er i øjeblikket ved at stable et team af filantropi-rådgivere på benene. Samtidig er et nyt filantropiværktøj under udvikling.

Implement Consulting Group vil være blandt de førende indenfor filantropisk rådgivning til strategisk arbejdende fonde og foreninger.

Konsulenthuset har derfor ansat Thomas Martinsen til at sammensætte en gruppe af filan­tro­pi-specialister, som kan tilbyde rådgivningsydelser inden for bl.a. udvikling og imple­men­te­ring af program- og uddelings­strategier, effekt­måling og evaluering af fondenes filan­tro­pis­ke indsatser, ledelses- og organisa­tions­udvikling i fondene og projekt­ledelse på program­om­råder.

Thomas Martinsen har siden 2009 været direktør i BARK A/S, der har været en af Realdanias faste samarbejdspartnere inden for områder som bl.a. byudvikling og bygningsarv.

”I Implement er vi stærkt optaget af, hvordan fondenes filantropiarbejde også bærer frugt. Vi udvikler i øjeblikket et filantropiværktøj, der sætter fokus på hvordan fondenes projekter ska­ber mest mulig effekt og værdi lokalt. Og på hvordan effekten måles løbende samt hvordan fondenes projektarbejde sker med høj energi og lavt bureaukrati,” siger Thomas Martinsen.

Implement Consulting Group er en globalt orienteret konsulentvirksomhed med nordisk af­sæt. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 700 konsulenter, der opererer ud fra kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Schweiz.